CAM beredning

CAM beredning

På Bågenfelt & Hellström har vi mångårig erfarenhet av arbete med CAM-beredning. CAM-beredning har överlägsna egenskaper när det gäller att modellera den färdiga produkten digitalt innan tillverkning. För detta jobbar vi med Edgecam som är ett av de mest använda programmen i världen inom skärande bearbetning.
Edgecam används främst inom CNC-beredning för att programmera alla slags svarv- och fräsarbeten. Det används ofta inom legotillverkning, vilket är något av vår expertis och går väl ihop med fleraxliga maskiner för ett resultat med en detaljnivå som imponerar.
Vi använder även MasterCam vilket är ett av de mest populära simuleringsprogrammen i världen för CAD/CAM.

B4A4886 Edit 2 Webb Medium

Ett fullserviceföretag med specialkunskaper inom CAM

Bågenfelt & Hellström är ett fullserviceföretag med specialistkompetens inom CAM. Vi byggde nyligen ut våra verkstadsbyggnader för att kunna serva vårt ständigt växande klientel med idel nöjda kunder. Det är med stolthet vi kan meddela att våra kunder berömmer oss för att vi alltid erbjuder det där lilla extra! Vi har kunder inom många olika branscher såsom läkemedels-, process- och fordonsindustrin. I vår moderna maskinpark finns flera moderna fleroperationsmaskiner från Mazak, som är världsledande inom sin bransch och levererar till flygplansindustrin. Det säger något om de kvalitetskrav vi har på våra maskiner!

Du har problemet - vi har lösningen

Vi är specialister inom legotillverkning för företag. Detta innebär att vi levererar allt från mindre prototyp- och serietillverkningar av verktyg och maskindelar till kompletta utrustningar och hela maskinlösningar. Vår spetskunskap inom CAD och CAM garanterar att tillverkningen går snabbt och smidigt med den noggrannhet du kan förvänta dig av en förstklassig mekanisk verkstad. Från oss kan du beställa högteknologiska produkter och teknisk utrustning som vibrationsmatare med kringutrustning, bandtransportörer, specialmaskiner, serveringsenheter för robotar och tillverkning av apparatskåp. Du hittar även garnet för vattenskärning även sand/garnet för blästring, av hög kvalitet med goda skäregenskaper. Vi erbjuder svetsning, svarvning, exakt skärning med avancerad vattenskärning och plåtbearbetning. Du kan även beställa konsulttjänster genom vår konstruktions- och elavdelning. Tack vare detta kan du spara tid och pengar, snabbt lära dig av de främsta inom branschen och fokusera på din expertis. Besök vår plåtverkstad i Göteborg när du behöver hjälp med arbeten inom plåt och olika typer av svets – vi finns här för att verkställa dina projekt!

Certifierade - för din trygghet

Utöver kvalitet och kundnöjdhet är säkerhet ett av våra nyckelvärden. Vi är därför certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Hör av dig till oss för att diskutera hur vi med vår mer än 40-åriga expertis inom materialbearbetning, CAD och CAM kan hjälpa dig att verkställa dina projekt. När du anlitar oss ser vi dig som en partner snarare än kund, oavsett om du är ett stort eller litet företag. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd! Tack vare det har vi byggt upp vårt rykte som en av de främsta mekaniska verkstäderna i Göteborg. Bli en del av vår mångfacetterade kundkrets av nöjda kunder redan idag!
Här hittar du mer information om våra olika områden inom fiberlaser & vattenskärning

Maskinverkstad

Plåt & Svetsverkstad

Mätteknik

CAM-beredning

Hur kan vi hjälpa dig?

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om oss, våra maskiner eller vill komma i kontakt med någon av våra specialister. Fyll i dina uppgifter och beskriv gärna ditt ärende så återkopplar vi så snart som möjligt.

Kontaktpersoner

Renato Anic

CAM Programmerare

Lars Karlsson

Arbetsledare / Maskinverkstad