Mekanisk verkstad

Mekanisk verkstad

I vår mekaniska verkstad arbetar vi i huvudsak med legotillverkning med korta ledtider.
Välkommen till en verkstad utöver det vanliga! I vår mekaniska verkstad i Göteborg bygger vi in över 40 års branscherfarenhet i våra serviceerbjudanden, så att du kan vara säker på att få produkter präglade av kunskap och kvalitet. Vår mångåriga erfarenhet gör att vi har utvecklat en expertis i att anpassa oss till just dina behov. Vi ser till att dina önskemål blir verklighet genom vår kompetenta personal – vi har idag över 40 anställda – och en modern maskinpark med flera avdelningar. Driftsäkerhet står högt i rang hos oss, och vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. När det gäller kredittrygghet är vi rankade med AAA vilket är högsta kreditvärdighet, så att du kan känna dig trygg med vår ekonomi
Garnet Sand Vattenskärning
Vtc800 30Sr

Serviceutbud

Vår specialitet är legotillverkning med korta ledtider. Med detta sagt är vi lyhörda för dina önskemål och kan leverera allt från detaljer till kompletta maskinbyggen. Exempel på våra produkter är vibrationsmatare med kringutrustning, bandtransportörer, specialmaskiner, serveringsenheter för robotar och tillverkning av styrapparatskåp. Vi är dessutom en av de ledande firmorna inom 5-axlig bearbetning i Göteborg.

Inom ramen för vår konstruktions- och elavdelning erbjuder vi även konsultuppdrag. På så sätt kan du spara tid och kostnad för utbildning genom att direkt dra nytta av vår kunskap – så att du kan fokusera på det du kan bäst.

Kom till oss om du behöver hjälp med arbeten inom mekaniskverkstad, plåt- och svetsverkstad, mätteknik eller CAM-beredning.

Maskinverkstad

Vår maskinverkstad är belägen ett industriområde i Göteborg. Vi erbjuder dig tillverkning och bearbetning inom alla materialtyper, med en tonvikt på rostfritt. Våra nya, moderna fleroperationsmaskiner från marknadsledande Mazak ger högkvalitativa slutprodukter på kortare tid. Vi jobbar även med kraftiga 4-axliga svarvar och 5-axliga fräsar från MasterCam, komplett med CAM-beredning för precision bortom vad det mänskliga ögat kan uppnå.

Plåt- & svetsverkstad

Våra erfarna svetsare hjälper dig med arbeten i alla material. Rostfritt stål är vår specialitet, men vi hanterar även aluminium, stål och andra legeringar.

Mätteknik

Vi utför mätteknik enligt dina krav, och upprättar även mätprotokoll. Vid behov kan vi även bidra med rådgivning och rekommendationer – allt för att du ska bli så nöjd med slutresultatet som möjligt!

CAM-beredning

Vi hjälper dig med teknisk support i CAM, och utför CAM-beredning i MasterCam. Mastercam är världsledande inom databaserad modellering och tillverkning. Även om CAM-beredning är en datoriserad process spelar den mänskliga faktorn in för val av bearbetningsordning, verktyg och vilka skärdata som bör tas med. Där kommer vår mångåriga erfarenhet och expertis in, för att ge dig det bästa av människa och maskin. Vi har en bred kundkrets med många nöjda kunder från olika sektorer. Hör av dig till oss för att diskutera lösningar – när du anlitar oss på Bågenfelt & Hellström ser vi dig som en samarbetspartner snarare än kund, och vi är inte nöjda förrän du är det! Det är så vi har byggt upp vårt rykte som en av de ledande mekaniska verkstäderna i Göteborg. Ta inte vårt ord för det – kom och testa själv!
B4A4886 Edit 2 Webb Medium 2
Här hittar du mer information om våra olika områden inom fiberlaser & vattenskärning

Maskinverkstad

Plåt & Svetsverkstad

Mätteknik

CAM-beredning

Hur kan vi hjälpa dig?

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om oss, våra maskiner eller vill komma i kontakt med någon av våra specialister. Fyll i dina uppgifter och beskriv gärna ditt ärende så återkopplar vi så snart som möjligt.

Kontaktpersoner

Kristian Wejrum

Verkstadschef