Plåt & Svetsverkstad

Plåt & Svetsverkstad

På vår plåtverkstad i Göteborg arbetar vi med alla material även om vår specialitet ligger i tunnplåt i rostfritt stål. Våra duktiga svetsare tar sig gärna an dina projekt som involverar aluminium, stål och andra legeringar. Vår svetsverkstad i Göteborg utökades nyligen med en ny byggnad för att kunna ta emot fler kunder och jobba ännu effektivare. Vi är stolta över att säga att vi ofta får beröm av vår breda kundkrets inom många industrier för att gå den där extra milen. I vår uppdaterade maskinpark finns flera moderna fleroperationsmaskiner från Mazak. Mazak är världsledande inom sin bransch och levererar bland annat till flygplansindustrin. Det säger något om de kvalitetskrav vi har på våra leverantörer!
Ursviken

Många års branscherfarenhet möter moderna maskiner och matematisk precision

I vår plåtverkstad jobbar vi med 4-axliga svarvar och 5-axliga fräsar med CAM-beredning från MasterCam. Dessa mångdimensionella maskiner gör det möjligt att uppnå en detaljnivå som slår gamla tiders maskiner med hästlängder. 5 axlar innebär att maskinen kan röra sig i tre linjära riktningar – X, Y och Z – och samtidigt snurra runt två rotationsaxlar, A och B. Fyra axlar innebär tre linjära riktningar och en roterande axel. Digitala beskärningsberäkningar med MasterCam gör arbetsprocessen snabbare och med ökad precisionsstyrning. Detta blir mer kostnadseffektivt för dig som kund, och snällare mot miljön då den ökade precisionen ger minskat materialspill. Tack vare kombinationen av de senaste arbetsmaskinerna och avancerad beräkningsteknik, får du ett resultat i världsklass när du anlitar vår plåtverkstad i Göteborg! Addera mer än 40 års branscherfarenhet och expertkunskap utöver det vanliga. Detta gör vår svetsverkstad i Göteborg till ett givet val för företag av alla storlekar, och för de flesta förfrågningar – från legotillverkning med kort ledtid till framtagning av kompletta maskiner.

Detta erbjuder vi

Vi är specialiserade på legotillverkning med korta ledtider och högteknologisk konstruktion av teknisk utrustning. Givetvis är vi öppna för att möta dina önskemål och lösa dem snabbt och smidigt. Vi levererar allt från mindre detaljer till fullständiga maskinbyggen. Exempel på de produkter du kan beställa via oss är vibrationsmatare med kringutrustning, bandtransportörer, specialmaskiner, serveringsenheter för robotar och tillverkning av styrapparatskåp. Genom vår konstruktions- och elavdelning erbjuder vi även konsultuppdrag. Tack vare detta kan du ekonomisera tid och pengar genom att direkt dra nytta av vår kunskap – så att du kan koncentrera dig på din expertis. Besök vår plåtverkstad i Göteborg när du behöver hjälp med arbeten inom plåt och olika typer av svets – vi finns här för att verkställa dina projekt!

Certifierade - för din trygghet

Driftsäkerhet står högt i rang hos oss. Vi är därför certifierade enligt de internationella säkerhetsstandarderna ISO 9001 och 14001. För dig som kund kan vi bevisa vår kredittrygghet med toppranking AAA, så att du kan känna dig trygg med vår ekonomi. På Bågenfelt & Hellström har vi en vid kundkrets med massor av nöjda kunder. Hör av dig till oss för att diskutera hur vi och vår plåtverkstad kan hjälpa dig att verkställa dina projekt – när du anlitar oss ser vi dig som en partner snarare än kund, och vi är inte nöjda förrän du är det! Tack vare det har vi byggt upp vårt rykte som en av de främsta svets- och plåtverkstäderna i Göteborg. Kom förbi eller ring oss så får du se med egna ögon!
Här hittar du mer information om våra olika områden inom fiberlaser & vattenskärning

Maskinverkstad

Plåt & Svetsverkstad

Mätteknik

CAM-beredning

Hur kan vi hjälpa dig?

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om oss, våra maskiner eller vill komma i kontakt med någon av våra specialister. Fyll i dina uppgifter och beskriv gärna ditt ärende så återkopplar vi så snart som möjligt.

Kontaktpersoner

Kristian Wejrum

Verkstadschef

Kent Oskarsson

Arbetsledare / Plåtverkstad